E-books leen je bij de online Bibliotheek

E-booksWil jij e-books lezen? Als lid van de Bibliotheek op het Station mag je e-books lenen bij de online Bibliotheek.

Ruim 25.000 e-books
Je hebt de keuze uit ruim 25.000 e-books. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. Je vindt er van alles. Van thrillers tot romans, van informatieve boeken tot kinderboeken. Elke maand vernieuwen we het aanbod met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven. 

Lezen op 3 manieren
Je bepaalt zelf hoe je de e-books leest. Met een app op je tablet of smartphone. Direct op je e-reader. Of online via je pc of laptop.

Gratis toegang
Je hebt gratis toegang tot de collectie van de online Bibliotheek als je beschikt over een ‘Onbeperkt lezen’ abonnement van de Bibliotheek op het station. Ben je lid van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland? Ook dan heb je gratis toegang.

Hoe kan je deze e-books lezen?
Je kan 10 e-books tegelijkertijd lenen voor steeds 3 weken. Alle e-books zijn onbeperkt beschikbaar en na download zonder internetverbinding te lezen. Een e-book is dus nooit uitgeleend.

Registreren
Als je e-books wilt lenen, dan vragen wij je om eerst even een account aan te maken bij de online Bibliotheek. Zo weet de online Bibliotheek wie je bent en van welke Bibliotheek je lid bent. Je gebruikt hiervoor het nummer van je lenerspas. Je pincode is of je geboortedatum (DDMMJJJJ) of het wachtwoord dat je gebruikt voor het verlengen en reserveren van materialen.

Vragen?
Op de website van de online Bibliotheek vind je alle informatie over e-books.
Of kom naar een van onze mediaspreekuren.

Je hebt 24/7 toegang en e-books zijn onbeperkt beschikbaar; dus nooit uitgeleend. Bovendien ben je nooit te laat met inleveren; e-books verdwijnen na 3 weken vanzelf weer van je boekenplank. Boek nog niet uit? geen probleem dan leen je het boek gewoon weer opnieuw.

Bekijk onze collectie

Selecteer een thema