Haarlem

Agenda

Stationscollege - Slim werken met complexiteit

31 mei

De Stationsbibliotheek introduceert: Stationscolleges. Volg businessgerelateerde colleges en laat je inspireren door managementgoeroe Ben Kuiken.

Ben Kuiken vertelt over het nieuwe werken, waarin we onder meer met behulp van technieken als scrum, lean en holacracy proberen meer vat te krijgen op de snel veranderende wereld van het werk. Dat dit maar matig lukt, komt zowel door die technieken als door ons verkeerde begrip van complexiteit, aldus Kuiken.
Ben Kuiken is filosoof van opleiding, journalist van beroep en schrijver van managementboeken als De zinmakers: Nieuw organiseren in tijden van complexiteit en onzekerheid. Hij ziet namelijk veel creativiteit in organisaties en de maatschappij verloren gaan, onder meer door regels, protocollen, controle, managers en ander gedoe.

Reserveer een plekje

17:00 - 18:00

Rotterdam

Andere stations

BoekSpotsBehalve de Bibliotheken op het station vind je ook op andere NS-stations initiatieven rondom boeken.

Boekspots 
Boekspots zijn kasten in openbare ruimten zoals scholen, theaters, verzorgingshuizen, horeca en bedrijven, waar je boeken kunt delen met anderen. 

Je vindt Boekspots op NS-Stations in Houten, Culemborg en Deurne.

Altijd de nieuwste titels

Bijzonder aan de Stationsbibliotheken is het actuele aanbod. De Bibliotheek op het station streeft niet naar een zo volledig mogelijk, maar naar een zo actueel mogelijk aanbod aan boeken.

Top 60 & in de media
Alle top 60 titels zijn opgenomen in de collectie, maar ook boeken die nu in de media worden besproken.

Op zoek naar een specifieke titel?
Kijk dan in de catalogus van jouw Bibliotheek op het station of deze aanwezig is.

Wekelijkse leestip Instagram