Haarlem

Agenda

Stationscollege - Eigenaarschap op het werk

28 juni 2018, van 17:00 tot 18:00 |

Kosten: GratisDe Stationsbibliotheek introduceert: Stationscolleges. Volg businessgerelateerde colleges en laat je inspireren door Pieter van der Haak.

Wat is eigenaarschap? En waarom vinden veel managers dat we er te weinig van hebben? Hoe verhoudt eigenaarschap zich tot loslaten en vertrouwen? Pieter van der Haak vertelt over eigenaarschap, een groot goed in veel organisaties. Hij laat zien waar je op moet letten om meer eigenaarschap te claimen en te verdienen in je werk.

Pieter van der Haak is sociaalpsycholoog en technisch bedrijfskundige. Hij is auteur van de managementboeken Van vakmanschap naar leiderschap, Faciliterend Leidinggeven en Wie zorgt dat het goed komt? Hoe je eigenaarschap kunt vergroten in elk team. Ook is hij oprichter van P&A Talentonwikkeling.

Reserveer een plekje

Rotterdam

Andere stations

BoekSpotsBehalve de Bibliotheken op het station vind je ook op andere NS-stations initiatieven rondom boeken.

Boekspots 
Boekspots zijn kasten in openbare ruimten zoals scholen, theaters, verzorgingshuizen, horeca en bedrijven, waar je boeken kunt delen met anderen. 

Je vindt Boekspots op NS-Stations in Houten, Culemborg en Deurne.

Altijd de nieuwste titels

Bijzonder aan de Stationsbibliotheken is het actuele aanbod. De Bibliotheek op het station streeft niet naar een zo volledig mogelijk, maar naar een zo actueel mogelijk aanbod aan boeken.

Top 60 & in de media
Alle top 60 titels zijn opgenomen in de collectie, maar ook boeken die nu in de media worden besproken.

Op zoek naar een specifieke titel?
Kijk dan in de catalogus van jouw Bibliotheek op het station of deze aanwezig is.

Wekelijkse leestip Instagram