Haarlem

Agenda

Stationscollege - Onderscheidend vermogen in het digitale tijdperk

25 okt
De Stationsbibliotheek introduceert: Stationscolleges. Volg businessgerelateerde colleges en laat je inspireren door auteur Julian Stevense.

Partijen als Google, Amazon en digital assistants als Siri beïnvloeden steeds sterker het keuzeproces van de consument. Daardoor ontstaat bij merken de noodzaak om al de voorkeur van de consument te hebben vóórdat hij online op zoek gaat naar producten. Julian Stevense heeft hier onderzoek naar gedaan en deelt zijn kennis met ons.
 
Julian Stevense is verbonden aan Nyenrode Business Universiteit als Executive Lecturer Strategische positionering en directeur/merk- en positioneringsstrateeg bij INZICHT Brand & Business Consultancy. Hij is tevens auteur van het boek De perfecte positionering.

Reserveer een plekje

17:00 - 18:00

Rotterdam

Andere stations

BoekSpotsBehalve de Bibliotheken op het station vind je ook op andere NS-stations initiatieven rondom boeken.

Boekspots 
Boekspots zijn kasten in openbare ruimten zoals scholen, theaters, verzorgingshuizen, horeca en bedrijven, waar je boeken kunt delen met anderen. 

Je vindt Boekspots op NS-Stations in Houten, Culemborg en Deurne.

Altijd de nieuwste titels

Bijzonder aan de Stationsbibliotheken is het actuele aanbod. De Bibliotheek op het station streeft niet naar een zo volledig mogelijk, maar naar een zo actueel mogelijk aanbod aan boeken.

Top 60 & in de media
Alle top 60 titels zijn opgenomen in de collectie, maar ook boeken die nu in de media worden besproken.

Op zoek naar een specifieke titel?
Kijk dan in de catalogus van jouw Bibliotheek op het station of deze aanwezig is.

Wekelijkse leestip Instagram